Evenementen

In deze tijd met de beperkingen door corona is het helaas niet mogelijk evenementen te organiseren. Wel kunt van ons tzt online bijeenkomsten verwachten. Voor nu nemen we u graag mee in een terugblik naar het Time to Connect congres van januari 2020.

Terugblik Time to Connect congres

Op 30 januari 2020 stond MediaPlaza van de Jaarbeurs te Utrecht volledig in het teken van de invoering van het programma ERTMS in Nederland. Het ERTMS Congres – Time to Connect! was hét moment waarop de gehele spoorsector samenkwam om mee te denken over alle uitdagingen. Wij kijken terug op een geslaagde bijeenkomst.

Time to Connect gaat om verbinding. Het ERTMS Congres stond in het teken van inspiratie, nieuwe contacten en kennis.

Het congres werd afgetrapt door dagvoorzitter Maarten Bouwhuis samen met programmadirecteur Wim Knopperts: “Twee jaar geleden zaten er 30 mensen bij elkaar in een zaaltje, om te praten over dit megaproject. Nu zijn we met een zaal vol. Dat geeft energie, inspireert en biedt kansen.” Josef Doppelbauer sprak ons bij over de Europese ontwikkelingen: “Het gaat bij ERTMS realisatie meer om de mensen dan om de techniek”, gaf hij mee. Keynote spreker Karl Raats gaf de aanwezigen mee ‘niet in de valkuil van het doen wat je doet, omdat je het altijd al zo deed te vallen’ en Sverre Kjenne vertelde de deelnemers over de invoering van ERTMS in Noorwegen, wat te doen, maar ook wat niet te doen.

 

 


Cookie-instellingen